Publicat 4/4/2019 13:46:59 +02:00CET

Alberto Fernández (PP) reclama un quart camp de rugbi municipal per a Barcelona

Alberto Fernández (PP) acusa Colau de "regalar 6 milions a Torra" amb la cessió
EUROPA PRESS

BARCELONA, 4 abr. (EUROPA PRESS) -

El president del PP a Barcelona, Alberto Fernández, ha reclamat aquest dijous un nou camp de rugbi municipal per a la ciutat, i ha lamentat que la capital catalana només compti amb tres camps de titularitat municipal, cosa que considera "insuficient per cobrir la demanda de tots els clubs de rugbi de base".

En un comunicat aquest dijous, el líder popular ha criticat que "només a les portes d'acabar el mandat, Colau reconeix que la construcció d'un nou camp de rugbi no es dur a terme, com a mínim, fins a la propera legislatura", per la qual cosa ha dit que els equipaments actuals són insuficients per cobrir la demanda.

"Barcelona només compta amb tres camps de titularitat municipal (La Foixarda, Teixonera, i Mar Bella), uns equipaments insuficients per cobrir les necessitats de tots els clubs, que es veuen molts cops amb dificultats per trobar un lloc d'entrenament", ha recordat.

Fernández ha explicat que el Govern municipal va dir que estava prevista la construcció d'un camp de rugbi en uns terrenys del carrer Santander, que estava projectada en el Pla de Barris, i que "ara reconeixen no tenir ni pressupost, ni calendari, i posposen l'execució a la propera legislatura".

Finalment ha reclamat "sensibilitat municipal cap a aquest esport de gran tradició barcelonina, i fonamentalment, als clubs que ofereixen un servei de cohesió social, a més de ser un complement per a la formació de nens i joves", i ha insistit en la manca de diligncia i de compromís del Govern municipal.