TARRAGONA, 26 febr. (EUROPA PRESS) -
L'oli Olikua, produït pels alumnes del Centre de Capacitació Agrària de Gandesa, ha estat reconegut per segon any consecutiu com a millor oli d'oliva verge extra de la Terra Alta al XXX Concurs de la XIX Fira de l'Oli de Terres de l'Ebre, celebrada a Jesús.
Segons ha informat aquest dimecres en un comunicat la Conselleria d'Agricultura de la Generalitat, es tracta del concurs del sector més antic d'Espanya i té un "reconegut prestigi", i l'oli premiat s'obté amb olives cultivades a la finca de l'escola.
El guardó se suma als tres reconeixements que va rebre aquest oli l'any passat, amb els premis a la mateixa fira a Jesús; la distinció de 'Oli Premium' a la fira de la Fatarella (Tarragona), la màxima atorgada per la Denominació d'Origen Protegida (DOP) de la Terra Alta, així com la menció especial a la Fira Intercomarcal de Móra la Nova (Tarragona).