Publicat 19/5/2014 14:41:20 +02:00CET

Grup Giró obrirà una planta a Terol el 2016 per augmentar l'exportació

BARCELONA, 19 maig (EUROPA PRESS) -

Grup Giró, especialitzat en tecnologia d'envasament obrirà una planta a Terol el 2016 on elaborarà malla teixida tubular per a la indústria hortofructícola europea, després d'arribar a un acord amb la Plataforma Logística Industrial de Terol Platea, impulsada pel Govern d'Aragó, per a l'adquisició d'un terreny de 26.800 metres quadrats.

En aquest terreny, el Grup Gridó construirà una planta de producció d'uns 6.000 metres quadrats, que serà la vuitena del grup a escala mundial, i la producció de la qual es dirigirà al mercat europeu, segons ha informat l'empresa aquest dilluns en un comunicat.

La planta de Terol s'emmarca dins d'un pla d'expansió global de la companyia, i comportarà la creació de 25 llocs de treball.

Grup Giró té tres plantes a Badalona (Barcelona) dedicades a la fabricació de maquinària, film imprès i malla, un centre productiu a Ripoll (Girona), i un altre a Alzira (València).

A l'estranger, la companyia té plantes productives als Estats Units i França, i el 69% de les vendes del grup es genera fora d'Espanya, concretament Alemanya i els Estats Units representen el 41%.