Publicat 18/11/2024 22:05

Agro.- Els premis Barcelona Restauració reconeixen a Petit Comit com a "referent gastronmic"

També premien a la Bodegueta de Sant Andreu, Rasoterra, Passadís del Pep i Hermós, bar de peix

BARCELONA, 18 nov. (EUROPA PRESS) -

La cinquena edició dels Premis Barcelona Restauració ha reconegut la qualitat culinria del restaurant Petit Comit per ser "un autntic referent gastronmic, on l'experincia és sinnim de cultura i emoció".

L'acte de lliurament s'ha celebrat aquest dilluns a la tarda a l'antiga fbrica Damm de Barcelona i ha estat presidit per la regidor Raquel Gil, ha informat el consistori en un comunicat.

El restaurant La Bodegueta de Sant Andreu ha estat guardonat en la categoria d'integració al barri, que destaca els establiments que s'han convertit en "punts de trobada i espais de convivncia en el seu entorn".

SOSTENIBILITAT I SERVEI

En la categoria de sostenibilitat, s'ha distingit al restaurant Rasoterra per tenir una proposada culinria que "inspira a cuidar l'entorn".

El restaurant El Passadís del Pep, i especialment la figura de Modest Baena, s'ha portat el premi de la categoria de servei de sala perqu el negoci cuida "cada detall amb una dedicació incomparable".

NOVA CATEGORIA I ESMENTS

La nova categoria de restauració en mercats de Barcelona ha premiat a Hermós, bar de peix, que té un menú "dedicat al peix i el marisc fresc".

El jurat també ha concedit dos esments d'honor: una al Restaurant 7 Ports per ser "una autntica institució de la ciutat" i una altra al cuiner Fermí Puig, per ser pioner i un inspirador de la gastronomia barcelonina.