També premien a la Bodegueta de Sant Andreu, Rasoterra, Passadís del Pep i Hermós, bar de peix
BARCELONA, 18 nov. (EUROPA PRESS) -
La cinquena edició dels Premis Barcelona Restauració ha reconegut la qualitat culinària del restaurant Petit Comitè per ser "un autèntic referent gastronòmic, on l'experiència és sinònim de cultura i emoció".
L'acte de lliurament s'ha celebrat aquest dilluns a la tarda a l'antiga fàbrica Damm de Barcelona i ha estat presidit per la regidor Raquel Gil, ha informat el consistori en un comunicat.
El restaurant La Bodegueta de Sant Andreu ha estat guardonat en la categoria d'integració al barri, que destaca els establiments que s'han convertit en "punts de trobada i espais de convivència en el seu entorn".
SOSTENIBILITAT I SERVEI
En la categoria de sostenibilitat, s'ha distingit al restaurant Rasoterra per tenir una proposada culinària que "inspira a cuidar l'entorn".
El restaurant El Passadís del Pep, i especialment la figura de Modest Baena, s'ha portat el premi de la categoria de servei de sala perquè el negoci cuida "cada detall amb una dedicació incomparable".
NOVA CATEGORIA I ESMENTS
La nova categoria de restauració en mercats de Barcelona ha premiat a Hermós, bar de peix, que té un menú "dedicat al peix i el marisc fresc".
El jurat també ha concedit dos esments d'honor: una al Restaurant 7 Ports per ser "una autèntica institució de la ciutat" i una altra al cuiner Fermí Puig, per ser pioner i un inspirador de la gastronomia barcelonina.