Publicat 14/9/2019 9:57:30 +02:00CET

54 comunitats participen en la quarta Nit de les Religions a Barcelona

Nit de les Religions de Barcelona 2017
LA NIT DE LES RELIGIONS - Archivo

BARCELONA, 14 set. (EUROPA PRESS) -

Barcelona acollirà per quart any consecutiu la Nit de les Religions aquest dissabte i diumenge, en un esdeveniment de dues nits de portes obertes en el qual participaran 54 comunitats i entitats de diferents tradicions religioses o conviccions.

En un comunicat, l'Ajuntament ha explicat que la Nit de les Religions té com a objectiu principal "generar i promoure un espai de trobada, de coneixement mutu i de diàleg entre la ciutadania i les comunitats i entitats religioses".

La iniciativa l'ha organitzat l'Associació Unesco pel Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR), amb el lideratge del seu grup de joves, i ha estat patrocinada per l'Ajuntament i per l'Obra Social La Caixa.

L'acte inaugural serà aquest dissabte a les 12.30 hores a l'Espai Francesca Bonnemaison i es preveu que intervingui el comissionat de Diàleg Intercultural i Pluralisme Religiós de l'Ajuntament, Khalid Ghali, i el director del Departament d'Interculturalitat i Cohesió Social de la Fundació La Caixa, Francesc Ventura.

Entre les activitats organitzades es preveuen visites guiades, tallers, actuacions musicals i teatrals, conferències i degustacions de menjar típic, entre d'altres iniciatives.