Publicado 05/06/2019 19:19CET

YouTube reforça les seves polítiques per combatre el supremacisme i els continguts que neguen l'Holocaust

YouTube refuerza sus políticas para combatir el supremacismo y los contenidos que niegan el Holocausto
GOOGLE

MADRID, 5 Juny (Portaltic/EP) -

YouTube ha actualitzat les polítiques contra el discurs de l'odi, amb l'objecte de reforar la lluita contra el supremacisme i els continguts que neguen l'Holocaust, que complementar amb accions enfocades a reduir la difusió de contingut que es troba en el "límit del perms", com el qual defensa que la Terra és plana.

El discurs de l'odi és una de les "rees més complexes i en constant evolució" a les quals s'enfronta la companyia, la qual cosa ha portat a YouTube consultar a experts sobre temes com l'extremisme violent, l'odi racial, els drets civils i la llibertat d'expressió per actualitzar i reforar les seves polítiques.

En aquest sentit, la companyia ha fet un pas més en la seva postura contra el discurs de l'odi i ha prohibit "específicament" els vídeos que "afirmen que un grup racial és superior a un altre per justificar la discriminació, segregació o exclusió, basada en qualitats com l'edat, el gnere, la raa, la religió, l'orientació sexual o condició d'experincia", com informa en un comunicat.

D'aquesta manera, des de YouTube, per exemple, prendran accions contra els vídeos que "promouen o fan apologia de la ideologia nazi, que és inherentment discriminatria". Així mateix, eliminaran els continguts que neguin "esdeveniments violents que han estat documentats", com l'Holocaust o el tiroteig a l'Escola Primria de Sandy Hook.

L'eliminació de vídeos es complementar amb accions enfocades a reduir la difusió de contingut delicat, que es troba "en el límit del perms". I una manera de fer-ho és mitjanant la limitació de les recomanacions d'aquest tipus de continguts i la informació errnia.

pel que fa a aix, la companyia va iniciar el gener les proves d'una actualització dels seus sistemes als Estats Units, per exemple, amb vídeos que afirmen que la Terra és plana, i espera que arribi a més pasos a finals del 2019. Amb aix, des de YouTube asseguren que han aconseguit reduir les visites a aquest tipus de vídeos a través de recomanacions en més d'un 50 per cent.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés