Publicado 7/8/2019 17:30:00 +02:00CET

Xiaomi anuncia un 'smartphone' amb una càmera de 108 megapíxels

Xiaomi Mi Mix 3
Xiaomi Mi Mix 3 - XIAOMI - Archivo

MADRID, 7 Ago. (Portaltic/EP) -

La marca de telèfons intel·ligents Redmi ha presentat el primer terminal amb un sensor de càmera de 64 megapíxels fabricat per Samsung i la seva companyia matriu, Xiaomi, ha anunciat també un mòbil que comptarà amb una càmera amb resolució de 108 megapíxels (MP).

L'anunci s'ha produït en un esdeveniment celebrat per la companyia aquest dimecres a la Xina que s'ha centrat en les càmeres dels 'smartphones' de Xiaomi en general i de la seva marca Redmi en concret.

Xiaomi treballa en el desenvolupament d'un mòbil amb una càmera principal amb resolució de més de cent megapíxels i una "resolució ultra clara", segons ha confirmat la companyia a través de la xarxa social Weibo.

Amb una resolució final que serà de 108MP, la més alta en un mòbil fins al moment, el terminal farà servir un sensor d'imatge ISOCELL de Samsung capaç de fer imatges amb una qualitat de 12.032 x 9.024 píxels.

Xiaomi ha revelat també en l'esdeveniment que el nou telèfon de Redmi, que es presentarà durant l'últim trimestre del 2019, comptarà amb una càmera de 64 megapíxels a través de l'ús del sensor d'imatge ISOCELL Bright GW1, presentat per Samsung al maig i que suposa la primera càmera per a mòbils amb aquesta resolució.

Redmi ja havia avançat anteriorment aquesta novetat, amb la publicació a finals de juliol de la primera imatge presa amb un dels seus mòbils amb un sensor de 64 megapíxels.

Els nous sensors de 64MP Samsung, amb una obertura focal d'1/1,7 polzades i amb un 38 per cent més de resolució que les càmeres de 48MP, permeten també una grandària de píxels grans d'1,6 micròmetres, una funció que permet el zoom sense perdre qualitat i combina quatre píxels en un per millorar les imatges nocturnes.

A més, aquest sensor permet també una grandària de píxels petits de 0,8 micròmetres i altres funcions com la tecnologia que ajusta automàticament els valors d'ISO de la imatge segons la llum d'ambient i un sistema d'alt rang dinàmic (HDR) híbrid 3D que habilita fins a 100 decibels i un rang de tons més gran.