Publicado 26/7/2019 14:16:09CET

WhatsApp treballa en un sistema multiplataforma per utilitzar un mateix compte en dispositius diferents

IPhone 6 blanco y negro
IPhone 6 blanco y negro - COPYLEFT (PIXABAY)

MADRID, 26 Jul. (Portaltic/EP) -

WhatsApp està provant una funció que permet editar el contingut multimèdia dels xats, accessible a través d'un nou botó que s'afegiria a la barra inferior de les converses, i treballa en la implementació d'un sistema multiplataforma que permeti utilitzar un mateix compte en diferents dispositius.

La funció d'editar afegeix un nou botó a la part inferior d'una conversa, al costat de la resta d'accions. En el cas d'iOS, apareixeria una icona de la punta d'un llapis. En el cas d'Android, apareixeria en el menú desplegable de la conversa, com l'opció 'Editar'.

L'edició no reemplaçaria el contingut original ja enviat, sinó que el replicaria i permetria editar-lo, per exemple, per afegir text a una imatge.

AVANÇAMENT D'UNA NOVA FUNCIÓ

WaBetainfo, a més, ha avançat una nova funció en la qual estaria treballant WhatsApp. Es tracta de la possibilitat d'utilitzar un mateix compte de WhatsApp en dispositius diferents, és a dir, seria multiplataforma sense haver de canviar de número de telèfon.

La funció, actualment en desenvolupament, està vinculada al desenvolupament també d'una versió de WhatsApp per a iPad i d'una altra per a la plataforma universal de Windows (UWP).