WhatsApp permet als seus usuaris eliminar missatges enviats de forma permanent

Whatsapp
PIXABAY
Publicado 27/10/2017 12:12:06CET

MADRID, 27 Oct. (Portaltic/EP) -

L'aplicació de missatgeria WhatsApp ha introduït una nova funció que permetrà eliminar de forma permanent els missatges, de manera que aquests no podran ser vists més pel contacte o contactes als quals van ser enviats. Perquè sigui efectiva, els usuaris disposaran d'un màxim de set minuts des de l'enviament.

Aquesta funció, que està disponible en l'última versió del programari de WhatsApp i que s'està implementant progressivament entre els usuaris d'Android, iOS i Windows Phone, permet als seus usuaris eliminar missatges enviats a través de xats individuals o grups, de manera que aquests no podran llegir més el seu contingut.

En concret, l'aplicació propietat de Facebook ha diversificat el nombre d'opcions disponibles dins del menú 'Eliminar missatge', que fins al moment solament permetia a l'usuari no veure els seus textos enviats, però sí als seus destinataris.

Segons es detalla a l'espai de Preguntes Freqüents de la pàgina web de WhatsApp, la nova funció de l'app està especialment indicada per a aquells casos en els quals s'envia un missatge a un xat equivocat o si aquest conté un error. Els usuaris solament podran eliminar missatges en un termini de temps de fins a set minuts des de l'enviament. Els textos eliminats no desapareixeran per complet, sinó que seran reemplaçats per un avís: "Aquest missatge serà eliminat".

Per suprimir un missatge per a tots els receptors, l'usuari haurà de seleccionar-lo mantenint el dit premut sobre el mateix. A continuació, haurà d'accedir al menú 'Eliminar missatge', que es representa amb una icona d'una galleda d'escombraries a la part superior de l'aplicació, i seleccionar l'opció d''Eliminar per a tots'.

WhatsApp ha matisat que els missatges enviats solament podran ser eliminats si tant l'usuari com els receptors tenen instal·lada l'última versió de l'app per Android, iOS o Windows Phone. A més, el servei de missatgeria ha confirmat que les supressions errònies no seran notificades.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2018 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.