Publicado 22/5/2019 17:19:52 +02:00CET

WhatsApp introduirà anuncis en els estats

Whatsapp trabaja en una app UWP para Windows 10
GOOGLE PLAY

MADRID, 21 Maig (EDIZIONES/Portaltic) -

Les primeres imatges i les principals claus de la proposta de Facebook d'introduir publicitat a Whatsapp, la xarxa social de missatgeria instántanea, han estat publicades pel consultor tecnològic Matt Navarra, entre les quals destaquen els anuncis intercalats en els estats.

La multinacional de Mark Zukerberg vol seguir els passos que va prendre amb les aplicacions de Facebook o Instagram i aprofitar el potencial publicitari d'aquestes plataformes. El model de publicitat proposat de WhatAapp sembla seguir el format dels anuncis intercalats d'Instagram Stories.

Les imatges publicades per Matt Navarra a Twitter indiquen que s'introduiran anuncis intercalats en les històries o estats de WhatsApp dels contactes, imitant el format d'Instagram. Segons l'expert en Xarxes Socials, aquesta novetat s'introduirà en la plataforma el 2020.

Una altra funció d'aspecte publicitari que presentarà Facebook a la xarxa de missatgeria instantània és una gran varietat d'opcions de format de missatges enviats per a les empreses que emprin la plataforma per comunicar-se amb els seus clients o empleats a través de WhatsApp Business.

L'última novetat que està proposant l'empresa és l'unificació del catàleg de productes de Whatsapp i el catàleg de Business Manager ja existent de Facebook. Aquesta unió implicarà un únic catàleg de productes per totes dues xarxes i una creixent fusió entre les plataformes.