Publicado 7/11/2019 17:01:09 +01:00CET

WhatsApp habilita una funció perquè les petites empreses puguin presentar el seu catàleg de productes dins de l'app

La nova funció de catàleg per a empreses de WhatsApp
La nova funció de catàleg per a empreses de WhatsApp - WHATSAPP

MADRID, 7 Nov. (Portaltic/EP) -

WhatsApp ha presentat aquest dijous la seva nova funció de catàleg perquè les empreses puguin mostrar i compartir els seus productes amb la finalitat que els seus clients puguin decidir què comprar sense haver de sortir de l'aplicació.

La companyia ha decidit implementar aquesta nova funció perquè anteriorment les empreses havien d'enviar d'una en una les imatges dels seus productes i oferir repetides vegades la mateixa informació. No obstant això, ara els usuaris podran veure el catàleg complet directament des de WhatsApp.

Les empreses poden afegir informació sobre cadascun dels articles dels seus catàlegs, com el preu, una foto, la descripció i el codi del producte. A més per no ocupar l'espai d'emmagatzematge de l'empresa i els clients, WhatsApp té els catàlegs en els seus servidors, segons ha anunciat en el seu blog.

La companyia va fer una prova d'aquesta funció amb Agradaya, una empresa sostenible d'espècies i herbes d'Indonèsia. El seu responsable va reportar que gràcies a aquests catàlegs el seu servei al client havia millorat notablement.

L'aplicació ja està disponible per a empreses que utilitzen WhatsApp Business per a Android i iPhone a Alemanya, l'Índia, el Brasil, Indonèsia, Mèxic, els Estats Units i el Regne Unit. Encara no ha arribat a Espanya, tot i que WhatsApp assegura que s'implementarà aviat per tot arreu.