WhatsApp, Facebook i Instagram restableixen la seva activitat després dels problemes per carregar imatges

Publicado 4/7/2019 13:10:51CET
App Whatsapp
App Whatsapp - PIXABAY/CC/ARIVERA - Archivo

MADRID, 4 Jul. (Portaltic/EP) -

Les plataformes WhatsApp, Facebook i Instagram han restablert el seu funcionament després dels problemes que han experimentat a nivell mundial, que des de la tarda d'aquest dimecres impedien als usuaris carregar imatges i vídeos.

Els problemes de funcionament van començar aquest dimecres poc abans de les 16.00 hores, en horari d'Espanya peninsular, i van afectar principalment Europa i la zona central i la zona est dels Estats Units en el cas de Facebook, l'Amèrica del Sud i l'Europa central en el cas de WhatsApp, i Europa i els Estats Units en el cas d'Instagram, segons Down Detector i Outage Report.

Cap a les 2.00 hores de la matinada a Espanya, Facebook ha confirmat a Twitter que el problema que afectava la càrrega de vídeos, imatges i altres arxius "s'ha solucionat" i que el servei tornava a ser "del cent per cent".

Facebook ha assegurat des del seu compte professional Facebook Business que la caiguda global s'ha degut a un problema registrat durant les "operacions de manteniment rutinàries" que efectua la companyia.

En el cas d'Instagram, la xarxa social ha publicat també un tuit en el qual informava que el servei es restablia al cent per cent. Alhora, WhatsApp ha tornat a prestar el seu servei amb normalitat.

Per la seva banda, Twitter també ha patit problemes durant la tarda d'aquest dimecres perquè els seus usuaris poguessin enviar missatges directes i rebre notificacions.