Publicado 19/6/2019 16:59:38 +02:00CET

Twitter retira l'opció de compartir la ubicació precisa a l'hora de publicar tuits

Imatge aplicació twitter
PIXABAY/CC/FREE-PHOTOS - Archivo

MADRID, 19 Jun. (Portaltic/EP) -

Twitter ha retirat la possibilitat de compartir la ubicació precisa en la qual es troben els usuaris en publicar un tuit, una funció que només es manté per a les publicacions que es fan des de la càmera de l'aplicació.

La funció de Twitter s'ha retirat perquè "la majoria d'usuaris no utilitzen la ubicació precisa en els seus tuits", com ha reconegut Twitter a través del seu compte de suport. Amb aquesta decisió es vol "simplificar l'experiència de Twitter".

Anteriorment, Twitter permetia compartir la ubicació de l'usuari de manera precisa a l'hora de publicar un tuit, i mostrava la latitud i la longitud de les coordenades en les quals es trobava.

Ara, aquesta funció s'ha eliminat de les publicacions, amb l'excepció de les fotografies i vídeos que es capturen des de la càmera que incorpora l'aplicació, perquè "resulta útil per compartir moments a peu de carrer", segons la plataforma.

No obstant això, Twitter manté la possibilitat de compartir la ubicació general de l'usuari, que es pot activar o desactivar des de la funció d'ajustament de la privadesa de la plataforma i que en aquest cas no mostra les coordenades precises.

el més llegit

 1. 1

  L'IEC incorpora Sebastià Alzamora i Vicent Partal a la Secció Filològica

 2. 2

  Jutgen un home per assaltar sis dones i agredir-ne una sexualment a Terrassa (Barcelona)

 3. 3

  Mor un ciclista atropellat per un conductor begut a Tortosa (Tarragona)

 4. 4

  Lleida detecta cinc positius en una residència per a persones sense llar

 5. 5

  Els professionals de la sanitat privada acusen el Govern de "discriminació"