Twitter permetrà als usuaris decidir qui pot contestar els seus tuits

Publicado 9/1/2020 13:33:02CET
Pantalla d'inici de l'aplicació de Twitter
Pantalla d'inici de l'aplicació de Twitter - PIXABAY - Archivo

MADRID, 9 Ene. (Portaltic/EP) -

Twitter ha anunciat durant un esdeveniment al CES 2020, que se celebra a Las Vegas, nous canvis a la xarxa social, a través dels quals la plataforma permetrà decidir qui pot contestar cada tuit.

La directora de gestió de productes de Twitter, Suzanne Xie, ha explicat que la plataforma afegirà una funció per a "participants de la conversa".

Aquesta funció comptarà amb quatre opcions: global, grup, panell i declaració, segons ha detallat Xie. L'opció 'global' permet que qualsevol usuari pugui contestar els tuits, 'grup' inclou les persones que l'usuari segueix i menciona, 'panell' fa que únicament puguin contestar els tuis les persones que s'hi mencionen específicament, mentre que l'opció 'declaració' no permet respondre a cap usuari.

Xie ha recalcat que Twitter està "en procés de fer una investigació sobre aquesta funció" durant el primer trimestre de l'any per després llançar-la a finals del 2020, segons ha recollit The Verge. Per això, de moment només un petit grup d'usuaris podran accedir a la funció.

L'anunci d'aquesta funció arriba després que a finals de novembre Twitter creés a nivell global la funció d'ocultar respostes als tuits, que permet que els usuaris gestionin les seves converses a la xarxa social.

A Twitter és habitual veure que la participació en una conversa pot canviar l'assumpte que s'estava tractant en un primer moment, o fins i tot el to de la conversa, fins arribar a desviar-se completament de la qüestió inicial.

Per això, la companyia ja va avançar que estava treballant en més opcions sobre qui pot respondre o veure converses específiques, i que també estava provant canvis relacionats amb la interacció per veure si ajuden a tenir una conversa més saludable.

Contador

el més llegit

 1. 1

  Mig miler de pensionistes protesten davant del Banc d'Espanya: "No tenen vergonya"

 2. 2

  Barcelona obre els dos primers quioscs en desús gestionats per la cooperativa Diverscoop

 3. 3

  Ferit de bala un camioner després d'enfrontar-se a un lladre a Vilanova de la Barca

 4. 4

  Troben el cos d'una nena de 5 anys en un hotel de Logronyo

 5. 5

  Barcelona promourà 80 activitats per orientar els joves sobre estudis postobligatoris

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista