Publicado 22/2/2019 19:06:02 +01:00CET

Samsung presentar nous joc de xips per estacions de xarxa 5G a l'MWC 2019

Samsung presentar jocs de xip per  estacions de xarxa 5G a l'MWC 2019
SAMSUNG

MADRID, 22 Feb. (Portaltic/EP) -

Samsung ha desenvolupat nous components pels jocs de xip de radiofreqüncia que redueixen la grandria, pes i consum d'energia en les estacions base 5G front de les generacions anteriors de jocs de xip, que seran presentats a l'Mobile World Congress 2019 (MWC).

Samsung ha comunicat que durant l'Mobile World Congress 2019 (MWC) de Barcelona, presentar jocs de xip de radiofreqüncia per estacions de xarxa 5G equipats amb nous circuits integrats de radiofreqüncia (RFICs) a través dels sistemes mmWave i DAFE ASICs.

La combinació d'aquests nous components en un joc de xip aconsegueix suportar les freqüncies de banda 28GHz, 39GHz així com la part alta de la banda 26GHz europea, i reduir un 25% la grandria, el pes i el consum d'energia en les estacions base 5G.

Per aconseguir una velocitat de transferncia de dades alta les estacions base 5G empren almenys mil elements d'antena i diversos RFICs. Els nous RFICs de Samsung funcionen en amplades de banda que s'han ampliat a un mxim d'1,4GHz, front dels 800MHz de RFICs anteriors.

A més, Samsung ha desenvolupat solucions RFIC per 28GHz, 39GHz i 36GHz, i té previst comercialitzar RFICs addicionals per 24GHz i 47GHz durant aquest any.

Per la seva banda, el DAFE és un conjunt de circuits de condicionament que fa possible les conversions d'analgic a digital. El DAFE 5G desenvolupat per la marca gestiona amplades de banda de centenars de MHz i en desenvolupar-ho en forma d'ASIC es pot reduir la grandria i el consum d'energia de les estacions base.

Els jocs de xip de radiofreqüncia de Samsung combinen aquests dos nous components i aconsegueixen que les estacions 5G que els facin servir siguin "més eficients en funcionament i implementació", i seran presentats a l'Mobile World Congress 2019 (MWC) de Barcelona.