Samsung presentarà un "humà artificial" anomenat Neon durant el CES 2020

Publicado 2/1/2020 17:39:53CET
Neon, el'"humà artificial" que presentarà Samsung al CES 2020.
Neon, el'"humà artificial" que presentarà Samsung al CES 2020. - SAMSUNG

MADRID, 2 Ene. (Portaltic/EP) -

Samsung presentarà durant el Consumer Electronics Show (CES) 2020, que se celebrarà a la ciutat nord-americana de Las Vegas del 7 al 10 de gener, un nou producte d'Intel·ligència Artificial (IA), concretament un "humà artificial" anomenat Neon.

Per ara no es coneixen gaires detalls sobre Neon, tot i que la companyia ha afirmat que no té res a veure amb el seu assistent digital Bixby. "Al contrari del que diuen algunes notícies, Neon no es tracta de Bixby ni de res que s'hagi vist abans. Neon arribarà al #CES2020, així que estigueu atents!", va dir Samsung a través del compte oficial de Twitter.

El blog holandès LetsGoDigital ha trobat quatre sol·licituds de marques registrades de Samsung presentades a l'Oficina de Patents i Marques dels Estats Units (USPTO en anglès) per a productes anomenats Neon, Neon Artificial Human, Neon.Life i Core R3.

En la descripció de Samsung Neon, la companyia sud-coreana ha indicat que el producte ofereix "serveis d'entreteniment, en concret, producció d'efectes especials, inclosos serveis de creació de models, imatges i gràfics generats per ordinadors per a la producció de pel·lícules i vídeos".

"Producció de vídeo de realitat augmentada; creació de personatges generats per ordinador; disseny i desenvolupament de versions d'éssers humans creades per ordinador que fan servir l'animació per al seu ús en pel·lícules, televisió, Internet i d'altres aplicacions; disseny i desenvolupament de programari per a personatges virtuals; creació per a altres imatges personalitzades generades per ordinador, animacions, simulacions i models utilitzats per a l'entreteniment", afegeix Samusung.

Per tant, sembla que el que Samsung presentarà és un producte perquè els usuaris puguin crear una persona virtual a través d'un programari especial que estarà disponible a través de Neon.Life. Un "humà artificial", com el mateix compte de Neon assenyala.

Quant a la descripció de Neon.Life i Core R3, Samsung afirma que són "programari descargable per crear, veure, manipular, editar, publicar i exportar personatges virtuals".

A més, la companyia recalca que amb aquest programari també es poden desenvolupar personatges virtuals i es poden fer servir "programes informàtics per crear i distribuir personatges virtuals d'aspecte realista a través d'una plataforma d'Internet". Així mateix es podran dissenyar i desenvolupar "versions d'éssers humans modelades per ordinadors a través d'animació".

Contador