Samsung desenvolupa la primera càmera per a mòbils de 108 megapíxels

Publicado 12/8/2019 13:10:31CET
Càmera de smartphones ISOCELL Bright HMX de Samsung
Càmera de smartphones ISOCELL Bright HMX de Samsung - SAMSUNG

MADRID, 12 Ago. (Portaltic/EP) -

Samsung ha presentat aquest dilluns el seu nou sensor d'imatge ISOCELL Bright HMX per a 'smartphones', una càmera que assoleix els 108 megapíxels (MP) de resolució per primera vegada en el mercat i que ha desenvolupat en col·laboració amb Xiaomi.

ISOCELL Bright HMX augmenta la resolució màxima assolida en un sensor d'imatge d''smartphone' de 64 a 108 MP, i l'acosta així a les càmeres DSLR, i té una mida d'1/1,33 polzades, per la qual cosa pot absorbir més llum en condicions de baixa il·luminació.

A més, el sensor fa ús del sistema Tetracell, que combina quatre píxels en un de més gran, i produeix així imatges amb una resolució de 27 MP, una funció adaptada també per a condicions de poca llum, com ha explicat la companyia en un comunicat.

Així mateix, ISOCELL Bright HMX permet un enregistrament de vídeo sense pèrdua de qualitat amb resolucions de fins a 6K (6016 x 3384 píxels) i 30 fotogrames per segon (fps).

L'existència del sensor de 108 MP de Samsung ja havia estat revelat la setmana passada per Xiaomi, que va anunciar que un terminal de la marca faria ús de la nova càmera.