El reconeixement facial d'Amazon aprèn a identificar la por

Publicado 14/8/2019 16:55:52CET
Sistema de reconocimiento facial Amazon Rekognition.
Sistema de reconocimiento facial Amazon Rekognition. - AMAZON - Archivo

MADRID, 14 Ago. (Portaltic/EP) -

Amazon millora el sistema de reconeixement facial, Amazon Rekognition, que a partir d'ara podrà detectar una nova emoció, la por, i identificarà amb més precisió la resta (felicitat, tristesa, empipament, sorpresa, disgust, calma i confusió).

Amazon Rekognition comptava amb set emocions que el sistema d'anàlisi facial pot identificar, que són la felicitat, la tristesa, l'empipament, la sorpresa, el disgust, la calma i la confusió.

Ara, segons recull un comunicat d'Amazon Web Services (AWS), l'empresa ha afirmat que ha optimitzat la precisió de la detecció d'aquestes emocions i n'ha afegit una altra: la por.

Entre aquestes noves millores també es troben l'augment del nivell de precisió de la identificació de gènere, i la millora també de la precisió del càlcul de la franja d'edat de la persona.

Aquests models ja estan disponibles per a Amazon Rekognition Image i Amazon Rekognition Video i ja apareixen com a predeterminats per als clients en totes les regions d'AWS admeses.

Amazon Rekognition és un sistema que permet detectar, analitzar i fer un reconeixement facial d'una persona que aparegui en una imatge o un vídeo. Les dades que es recullen mitjançant l'anàlisi facial són el gènere, la franja d'edat, les emocions, els atributs del rostre, com el somriure, l'expressió facial i la qualitat d'imatge facial.

el més llegit

 1. 1

  Cinc detinguts i 36 identificats a Cornellà per enfrontaments entre aficions

 2. 2

  La pujada dels preus de lloguer a Barcelona i a Madrid es moderarà el 2020, segons Anticipa

 3. 3

  La línia ferroviària Barcelona-Puigcerdà (Girona) ja està plenament operativa

 4. 4

  Un mort i dos ferits en un accident a l'N-340 a Vallirana (Barcelona)

 5. 5

  La Cambra de Terrassa oferirà un servei integral a empreses afectades pel Brexit

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista