Publicado 10/12/2019 17:28:40 +01:00CET

PlayStation anuncia el 'remake' de Resident Evil 3, que es presentarà a l'abril del 2020

El videojoc Resident Evil 3.
El videojoc Resident Evil 3. - PLAYSTATION

MADRID, 10 Dic. (Portaltic/EP) -

La saga de videojocs de terror Resident Evil tornarà l'any vinent i Sony ha anunciat un 'remake' del seu tercer episodi que arribarà el 3 d'abril del 2020 en exclusiva per la consola PlayStation 4.

Així ho ha anunciat PlayStation durant l'emissió del seu darrer State of Play celebrat aquest dimarts, on també s'han anunciat altres novetats com els títols Dreams, Superliminal, Predator: Hunting Grounds i Spellbreak, que arribaran el 2020.

Resident Evil 3 s'ha convertit en el més destacat de la presentació. El títol torna a estar protagonitzat per Jill Valentine en la seva fugida de Raccoon City perseguida per la criatura Nemesis, i està ambientat uns mesos després de la primera entrega de la saga.

Resident Evil 3 actualitza el títol original amb "tecnologia millorada" com ara noves tècniques de fotogrametria per escanejar els actors i la possibilitat de moure la càmera per darrere de Jill.

El nou videojoc inclourà també la forma en línia del Resident Evil Resistance, que s'havia anunciat prèviament, i que suposa una forma cooperativa multijugador asimètrica de quatre contra un, emmarcat dins de l'univers de la saga i que posa el jugador en la pell de quatre segrestats supervivents contra una ment mestra autora d'un experiment mortal.

DREAMS, EL JOC CREAT PELS JUGADORS

Entre els nous títols que arribaran per la PS4 el 2020 s'hi troba també Dreams, que es presentarà el 14 de febrer del 2020 coincidint amb el dia de sant Valentí.

El videojoc de Media Molecule s'ha creat a partir de les opinions dels usuaris de l'accés anticipat i inclou un joc de llarga durada titulat El sueño de Art. Ja pot reservar-se per 39,99 euros abans de que surti a la venda.

Una altra de les novetats és Predator: Hunting Grounds, que arribarà el 24 d'abril per a la PS4 i també per a PC. Aquest títol, inspirat en la saga de cinema Depredador, inclou per primera vegada una criatura femenina, que és descrita com la "guerra definitiva".

Els nous videojocs presentats es completen amb la presentació de la beta per a PS4 del 'battle royale' de fantasia Spellbreak, que arribarà a principis del 2020; el títol de trencaclosques d'il·lusions òptiques Superliminal, que arribarà a l'abril del 2020 per a PS4; l'anunci de l'odissea en primera persona Paper Beast per a la realitat virtual de PlayStation VR; i el videojoc Untitled Goose Game, protagonitzat per una oca.

State of Play ha mostrat també nous continguts inèdits com el primer 'gameplay' del videojoc Babylon's Fall i Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle, que sortirà el 18 de febrer del 2020 amb resolució 4K i 60 fps per a PS4 Pro.