Palm, un 'smartphone' compacte que permet evitar distraccions sense renunciar a la connectivitat

Publicado 29/7/2019 13:42:16CET
Smartphone Palm
Smartphone Palm - PALM - Archivo

MADRID, 29 Jul. (Portaltic/EP) -

Els anomenats 'companion' són un tipus de telèfon mòbil que permeten deixar a casa l''smartphone' principal per continuar connectats i disposar de les darreres tecnologies, sense les distraccions associades als dispositius mòbils.

Un exemple d''smartphone companion' és Palm, una solució mòbil minimalista que té la mida aproximada d'una targeta de crèdit. Amb un duplicat de la targeta SIM, Palm sincronitza la informació amb l''smartphone' principal de l'usuari, de manera que pot deixar-lo a casa per desconnectar d'allò que no li interessa, però sense sacrificar la connectivitat.

La funció 'Life Mode' que presenta aquest terminal reimagina la manera en la qual l'usuari interactua amb el món físic i digital. L'usuari escull quines notificacions vol rebre, activa la funció 'Life Mode', la pantalla s'apaga i evita, per exemple, les trucades i els missatges. Per posar-se al dia, només cal reactivar una altra vegada la pantalla.

Es tracta d'un 'smartphone' dissenyat per acompanyar l'usuari en les activitats de la seva jornada. La seva resistència IP68 a l'aigua i a la pols i el reforç del vidre Gorilla Glass el converteixen en el company perfecte per dur a terme activitat esportiva, i la seva bateria de 800mAh el dota d'una bona autonomia.

Tot i tenir una mida compacta, Palm no renuncia a les últimes tecnologies. Així, disposa d'un sistema de reconeixement facial per desbloquejar el terminal i garantir-ne la seguretat. Disposa, a més, d'una càmera de 12 megapíxels a la part posterior amb flaix i d'una càmera frontal de 8 megapíxels.

Palm és un mòbil Android, de manera que té accés a les milions d'aplicacions que es troben disponibles a la Play Store. És compatible també amb l'Assistent de Google, que pot controlar-se mitjançant la veu. Palm està disponible en color titani, a un preu de 399 euros.