Actualizado 13/12/2019 16:23:50 +00:00 CET

El mode intèrpret, la funció de l'Assistent de Google que tradueix a temps real

Arriba als dispositius mòbils el mode intèrpret, la funció de l'Assistent de Google que fa traduccions a temps real
Arriba als dispositius mòbils el mode intèrpret, la funció de l'Assistent de Google que fa traduccions a temps real - GOOGLE

MADRID, 13 Dic. (Portaltic/EP) -

Google ha anunciat que ja està disponible per a dispositius mòbils Android i iOS el mode intèrpret, una nova funció inclosa en el seu Assistent que fa traduccions a temps real.

L'Assistent de Google s'ha convertit en una eina molt popular en els últims anys. Instal·lada en dispositius mòbils i domèstics intel·ligents, cada vegada són més les persones que recorren a aquest assistent digital per trobar un restaurant o per trobar el bitllet d'avió que més els convingui.

Ara, Google ha estès el mode intèrpret de l'Assistent als telèfons mòbils. L'usuari podrà fer traduccions en temps real des de qualsevol dispositiu Android o iOS, segons han explicat des del seu blog.

Per activar-lo, l'usuari només haurà de seguir un patró similar a 'Hey Google, sé el meu traductor d'alemany' o 'Hey Google, ajuda'm a parlar anglès'. Tot seguit l'usuari podrà veure i escoltar la conversa traduïda en el seu dispositiu mòbil.

Després de cada traducció l'Assistent ofereix les 'Smart Replies', amb les quals ofereix una sèrie de suggeriments de resposta perquè contesti sense necessitat de parlar i que faci la conversa més fluida.

Aquesta funció permet traduir fins a 44 idiomes diferents com anglès, alemany, coreà, hindú, àrab o francès. Aquesta funció ja està disponible per a usuaris d'Android a l'Assistent, no obstant això els usuaris que tinguin iOS hauran de descarregar-se l'última versió de l''app' de l'Assistent de Google.