Actualizado 27/1/2020 17:21:41 +00:00 CET

Microsoft ha d'actualitzar Windows 7 després de deixar de donar suport al sistema operatiu

Ordinador amb Windows 7 i un altre amb Windows 10.
Ordinador amb Windows 7 i un altre amb Windows 10. - MICROSOFT - Archivo

MADRID, 27 Ene. (PORTALTIC/EP) -

Microsoft s'ha vist obligat a actualitzar per últim cop Windows 7 per un error de l'actualització anterior, dies després de deixar de donar suport al sistema operatiu.

El sistema operatiu havia de deixar de tenir actualitzacions de programari i seguretat però, no obstant això, Microsoft ha presentat una última actualització per arreglar un error que feia que els fons de l'escriptori no s'adaptessin a la mida de la pantalla.

La companyia ha advertit a través de la seva pàgina de suport que després d'instal·lar l'actualització KB4534310 el fons d'escriptori es pot tornar blanc si se selecciona l'opció 'Estirar'.

"Treballem per trobar una solució i oferirem una actualització en una propera versió que es presentarà a tots els clients que executin Windows 7 i Windows Server 2008 R2 SP1", ha indicat Microsoft.

La companyia va deixar de donar suport a Windows 7 el 14 de gener, deu anys després de presentar-lo. El final del suport significa que els usuaris amb Windows 7 no tindran més actualitzacions de seguretat i, per això, els seus ordinadors seran més vulnerables a virus i programes maliciosos.

Les empreses tecnològiques sovint eliminen els sistemes operatius més antics després de diversos anys per centrar els seus esforços en actualitzacions de les noves versions. Microsoft ja va començar a avisar a l'abril que aviat finalitzaria el període de suport.