Microsoft redissenya les apps de Word, Excel i PowerPoint per iOS

Publicado 11/2/2020 18:41:32CET
Microsoft Office
Microsoft Office - MICROSOFT - Archivo

MADRID, 11 Feb. (PORTALTIC/EP) -

Microsoft ha anunciat una nova actualització en les seves aplicacions de Word, Excel i PowerPoint per al sistema operatiu iOS i ara compten amb un disseny més fluït.

Amb la nova versió de Word, Excel i PowerPoint, anomenada v2.34, la companyia ha introduït un disseny més ràpid i accessible per a l'usuari.

Les noves versions introdueixen un nou panell de text amb el qual resulta més fàcil introduir alguns elements, com asubtítols, elements decoratius o llegendes.

Quant a l'aplicació d'Excel, els usuaris trobaran una nova funció anomenada XLOOKUP, que ajuda a buscar en les cel·les diferents tipus de dades, segons ha informat el portal MSPoweruser.

Així mateix, els usuaris podran interactuar de noves maneres des de l'aplicació d'Excel i tindran la funció de respondre comentaris directament des del seu correu electrònic sense la necessitat d'obrir el llibre de treball.

El desembre del 2019, la companyia va redissenyar les apps mòbils d'Outlook, OneDrive, Word, Excel i PowerPoint per unificar els elements de disseny per fer que el pas d'una aplicació a una altra sigui més fluït.

Contador