Publicado 19/6/2019 16:54:52 +02:00CET

El llançament global de 'Harry Potter: Wizards Unite' comença aquest divendres 21 de juny

El lanzamiento global de Harry Potter: Wizards Unite empieza este viernes 21 de junio
NIANTIC / WB GAMES

MADRID, 19 Jun. (EDIZIONES/Portaltic) - -

Els estudis de videojocs Niantic i Warner Bros Games han anunciat que el seu videojoc de realitat augmentada per a mòbils 'Harry Potter: Wizards Unite' començarà el seu llançament global divendres vinent 21 de juny, encara que en un primer moment no estarà disponible a Espanya.

'Harry Potter: Wizards Unite', que va ser anunciat a finals de l'any 2017, estava preparant el seu llançament provant el videojoc en fase beta només a Austràlia i Nova Zelanda, i permetia als usuaris d'arreu del món apuntar-se a aquesta beta limitada.

Ara, Niantic, estudi també responsable de 'Pokémon GO', ha donat a conèixer al compte de Twitter del joc que el llançament global de la versió definitiva del joc començarà aquest divendres 21 de juny, encara que de moment només a dos països: els Estats Units i el Regne Unit.

De moment, l'estudi no ha confirmat quan estarà disponible el nou videojoc a la resta del món, però si que arribarà a l'App Store, Google Play i la Galaxy Store.

A més, la companyia ha compartit un nou tràiler de llançament del videojoc i ha mostrat breument algunes característiques del joc.