Publicado 4/11/2019 17:56:55 +01:00CET

LG presenta la seva nova pantalla LED amb sistema de videoconferència integrat

La nova pantalla LED 'tot en un' d'LG
La nova pantalla LED 'tot en un' d'LG - LG - Archivo

MADRID, 4 Nov. (Portaltic/EP) -

LG Business Solutions ha presentat aquest dilluns la seva nova pantalla LED 'tot en un' orientada a àmbits professionals i dissenyada per fer videoconferències i presentacions, gràcies al seu sistema de videoconferència integrat.

El model LG 'tot en un' té una pantalla gran (130 polzades) amb format d'imatge HDR10 que proporciona colors més vius i marcs fins sense bisellament, la qual cosa permet que pugui adaptar-se a qualsevol entorn, com informa la companyia en un comunicat.

La interfície senzilla desenvolupada per LG ofereix facilitat d'ús, gestió i manteniment. A més, la seva gestió pot ser remota, la pantalla es pot configurar perquè s'encengui automàticament en rebre un senyal de vídeo. Aquest model és compatible amb el programari exclusiu d'LG SuperSign CMS dissenyat per a la creació i distribució de contingut.

La pantalla LED 'tot en un' permet als usuaris treballar amb múltiples funcionalitats i aplicacions gràcies al fet que aquest model funciona amb la majoria dels sistemes audiovisuals i compta amb el certificat Creston Connected per facilitar-ne la compatibilitat de dispositius.