Publicado 30/8/2019 16:57:02 +02:00CET

Lenovo crea un ordinador de sobretaula amb càrrega sense fil per al telèfon mòbil

El ordenador IdeaCentre A540 de Lenovo
El ordenador IdeaCentre A540 de Lenovo - LENOVO

MADRID, 30 Ago. (Portaltic/EP) -

Lenovo ha presentat les novetats que portarà a la fira IFA 2019 a Berlín (Alemanya), i entre elles, a més de nous ultralleugers portàtils de la seva gamma IdeaPad, destaca especialment l'ordinador de sobretaula tot en un IdeaCentre A540, que inclou càrrega sense fil per carregar dispositius com l''smartphone' en col·locar-lo damunt de la torre.

El nou IdeaCentre A540 és un ordinador tot en un, és a dir, inclou tant la torre com la pantalla, amb resolució QHD que disposa de dues versions, una de 24 i una altra de 27 polzades, segons ha informat la companyia en un comunicat oficial. Aquesta pantalla té marcs estrets i càmera infraroja.

L'ordinador de Lenovo funciona amb el sistema operatiu Windows 10 i el fabricant l'ha dotat d'especificacions entre les quals es troben els processadors Intel Core i7 de novena generació i de gràfics discrets AMD Radeon RX560, així com altaveus JBL Harman amb so Dolby, pantalla tàctil opcional.

El disseny d'aquest equip, inspirat en l'asimetria dels xiprers i fet en acer corbat, destaca per incloure damunt de la torre una base de càrrega certificada sota l'estàndard sense fil Qi, amb la qual és possible carregar dispositius mòbils en col·locar-los damunt.

IdeaCentre A540 estarà disponible a Europa al setembre per un preu recomanat de 799 euros per a la versió amb pantalla de 24 polzades i de 999 euros per a la de 27 polzades de superfície.