L'arribada de Mario Kart Tour a Android i iOS col·lapsa els servidors

Publicado 26/9/2019 12:34:39CET
Mario Kart Tour
Mario Kart Tour - NINTENDO

MADRID, 26 Sep. (Portaltic/EP) -

Mario Kart Tour trasllada la diversió de les carreres de Mario Kart als dispositius mòbils amb Android i iOS, en una entrega que, en les seves primeres hores, va experimentar problemes en els servidors, cosa que va impedir a molts usuaris accedir al joc.

El nou joc de Nintendo ha estat desenvolupat per a 'smartphones': Mario Kart Tour funciona mitjançant moviments intuïtius dels dits per accelerar i girar, i compta amb una varietat de circuits, alguns dels quals estan inspirats en localitzacions del món real.

Un dels atractius d'aquest joc és la possibilitat que ofereix de competir contra jugadors d'arreu del món i comparar la posició en un rànquing. A més a més, inclou pistes, elements i personatges clàssics de la saga, encara que també descobriran circuits nous i elements especials específics per a cada conductor, com el llançaplàtans de Diddy Kong o el canó de xampinyons de Peachette.

No obstant això, i segons les queixes que van expressar alguns usuaris en els perfils oficials del joc --com ara Facebook o Twitter--, molts jugadors es van trobar els servidors saturats, cosa que impedia que el joc es carregués.

El col·lapse respon a l'expectació creada pel joc, que pertany a una de les franquícies més populars de Nintendo, que aquest dimarts s'ha publicat a les botigues d'aplicacions oficials seguint un model de 'free-to-start'.

Els usuaris poden, seguint el model 'free-to-start', descarregar-se el joc de manera gratuïta i instal·lar-lo en els seus dispositius Android i iOS. Inicialment, jugar-hi també és gratuït, tot i que, en arribar a un determinat punt, cal efectuar un pagament per poder continuar.

el més llegit

 1. 1

  El riu Congost supera el nivell d'alerta i continua amb "tendència creixent"

 2. 2

  El Congost supera els 300 metres cúbics per segon al seu pas per Granollers

 3. 3

  Es desborda el riu Ter al seu pas per Bescanó (Girona)

 4. 4

  PortAventura World arrencarà la temporada del seu 25è aniversari el 27 de març

 5. 5

  Suspesa la circulació de trens a diversos trams de Catalunya arran del temporal

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista