Publicado 16/12/2019 18:26:03 +01:00CET

Instagram avisa l'usuari si la descripció de la seva foto o vídeo és potencialment ofensiva

Instagram introdueix una nova funció que avisa l'usuari que el seu peu de foto pot ser ofensiu.
Instagram introdueix una nova funció que avisa l'usuari que el seu peu de foto pot ser ofensiu. - PIXABAY

MADRID, 16 Dic. (Portaltic/EP) -

Instagram ha presentat aquest dilluns una nova funció basada en Intel·ligència Artificial (IA) que avisa l'usuari que la descripció de la foto o el vídeo que pujarà és potencialment ofensiva i li dona l'oportunitat de canviar-ho, com a part de la seva estratègia d'acabar amb el 'ciberbullying'.

La companyia ha desenvolupat una IA capaç de detectar diferents maneres d'assejament. Com han explicat des del seu blog, Instagram va presentar fa uns mesos una funció que avisava els usuaris abans d'enviar el seu comentari que aquest podia ser ofensiu. Els resultats van ser positius perquè hi va haver diverses persones que van modificar el seu missatge.

Per això, Instagram ha presentat una nova funció que a través de la IA detecta si algú publicarà una descripció de foto o vídeo ofensiva i l'informa abans que aquest el publiqui. Ara, tindrà una oportunitat de repensar el text abans de pujar-ho a l''app'.

A més, aquesta funció ajuda a educar els usuaris d'Instagram, els ajuda a conèixer què està permès i què no a l'aplicació. Aquesta funció s'ha implementat ja en alguns països i arribarà a tothom en els propers mesos.