Publicado 22/2/2019 19:43:13 +01:00CET

Huawei presentar a l'MWC un 'switch' amb IA i les seves cmeres IA definides per software

Huawei presentar a l'MWC un 'switch' amb IA i les seves cmeres IA definides pe
HUAWEI

MADRID, 22 Feb. (Portaltic/EP) -

Huawei ha anunciat aquest divendres les novetats que presentar durant el proper MWC 2019 de Barcelona en la seva secció d'Unitat de Negoci d'empreses, entre les quals es troben un 'switch' per centres de dades amb Intelligncia Artificial (IA) i una nova srie de cmeres amb funcions de IA definides per software.

En el marc d'una trobada amb la premsa a Londres (Regne Unit) previ a l'MWC, la secció d'empreses d'Huawei presentar el 25 de febrer un total de quatre productes, als quals a més del seu 'switch' i les seves cmeres IA es troben el seu emmagatzematge 'flaix' OceanStor Daurat i el primer producte amb WiFi 6.

La d'aquest any ser la primera presentació d'aquesta secció de la companyia xinesa a l'MWC, com ha destacat en el seu discurs Qiu Heng, president de Mrqueting Global de la Unitat de Negoci d'empreses, que n'ha anunciat la presentació a l'MWC de la plataforma digital per ajudar a aconseguir la transformació digital.

La primera de les novetats és el primer Wi-Fi 6 AP comercial del món, que fa servir l'última generació de tecnologia Wi-Fi 802.11ax. Aquest producte implementa la tecnologia 8x8 MU-MANYAGA, de multiplexació per divisió d'espai d'accés múltiple per la divisió de freqüncies ortogonals.

Aquest sistema permet que la taxa d'accés total d'un únic punt d'accés sense fil (AP) superi els 10 Gbps per primera vegada i augmenti per quatre la quantitat d'usuaris simultanis. A més, redueix la latncia de la xarxa de 30 millisegons a 10 i augmenta el radi de cobertura a un 40%.

Huawei mostrar també a l'MWC CloudEngine16800, el primer 'switch' per a centres de dades amb Intelligncia Artificial del món, segons la companyia. D'aquesta manera es milloren la potncia de cmput de IA passant del 50% al 100% i les operacions d'entrada/sortida per segon (IOPS) d'emmagatzematge de dades en un 30%.

La companyia xinesa presentar també la seva gamma d'emmagatzematges 'flaix' OceanStor Daurat, que aconsegueixen el rendiment més rpid del món (7.000.565 IOPS) i latncia estable de 0,5ms.

Finalment, la companyia presentar a Barcelona les que ha reivindicat com les primeres cmeres IA del món definides per software, amb la seva srie X, equipades amb conjunts de xips per adaptar-se als escenaris i garantir un servei continu.

el més llegit

 1. 1

  Excavacions a Banyoles (Girona) descobreixen un pou amb restes visigòtiques "excepcionals"

 2. 2

  La Crida aposta per dissoldre's i sumar-se al nou partit de Puigdemont

 3. 3

  La Generalitat confirma 40 casos més de coronavirus a Lleida, 33 al Segrià

 4. 4

  Colau i ERC pacten la "culminació" del 22@ per generar 60.000 ocupacions i habitatge públic

 5. 5

  Salut derivarà "amb tota probabilitat" malalts de Lleida a altres ciutats