Publicado 26/8/2019 16:50:06 +02:00CET

Huawei prepara accessoris sense fils per al mòbil adaptats al submarinisme i els videojocs

Huawei P30
Huawei P30 - HUAWEI - Archivo

MADRID, 26 Ago. (Portaltic/EP) -

Huawei ha registrat diversos tipus de fundes i dispositius sense fils per als seus telèfons mòbils, que funcionen com a accessoris del dispositiu i que s'orienten a diversos tipus de tasques entre les quals es troben els videojocs i fins i tot l'ús per a submarinisme.

Els productes s'han presentat aquest dissabte sota el nom de Huawei i la seva marca Honor en el registre de certificació de l'estàndard de connectivitat Bluetooth, per la qual cosa funcionen amb tecnologia sense fil. El concepte és semblant al dels mòduls Moto Mod de Motorola.

La companyia xinesa ha obtingut la certificació per centenars de patents diferents que fan referència al fet que es tracta de "dispositiu intel·ligent" i "producte únic", però que també expliquen detalls relatius a les funcions.

En concret, Huawei i Honor preparen diversos accessoris sense fils per al mòbil, la majoria descrits com "fundes", que s'orienten a l'ús en videojocs, submarinisme, funcions de salut i amplificadors -possiblement de so.

Huawei ha emprat per aquestes patents diversos noms en clau diferents, des d'Ark, fins a noms propis com Emma, Anna i Kiera, passant per marques com la d'automòbils Bugatti i fins i tot rius com 'dunube' (Danubio) i Volga i compositors com Wagner i Haydn.