Publicado 22/2/2019 19:52:49 +01:00CET

Home Meal (Nostrum) presenta un concurs de creditors i cessa el seu president

Nostrum
NOSTRUM - Archivo

El MAB suspn la contractació de les seves accions

BARCELONA, 22 Feb. (EUROPA PRESS) -

Home Meal Replacement, empresa propietria de la cadena de menjar preparat Nostrum, ha presentat aquest divendres el concurso de creditors i ha cessat el seu president i conseller delegat de la companyia, Quirze Salomó, segons ha informat al Mercat Alternatiu Borsari (MAB).

La companyia ha detallat que presenta el concurs voluntari al no haver estat possible culminar un acord amb els creditors no financers en els terminis previstos, i ha remarcat que seguir intentant aconseguir-ho en el marc del concurs.

"És la intenció d'Home Meal Replacement d'aconseguir un acord a través de conveni de creditors per reestructurar una part dels seus passius de la manera que recuperi l'estabilitat financera i el normal desenvolupament de la seva activitat", ha sostingut la societat.

Així mateix, el consell d'administració de la companyia ha decidit cessar Salomó i nomena com a president amb carcter interí a Guillem Junyent, que fins avui havia ocupat el crrec de conseller.

Home Meal ha argumentat que aquesta decisió ha d'emmarcar-se en un context "de renovació profunda" de l'rgan d'administració de la societat.

Ha agregat que s'incorporaran a la societat "professionals de gran prestigi dins del sector de la restauració", que es concentrar la setmana que ve després de la convocatria del consell d'adminsitración.

E MAB ha informat en un fet rellevant que suspn la contractació de les accions d'Home Meal després de les respectives publicacions de la companyia.

Més Lleides

 1. 1

  Excavacions a Banyoles (Girona) descobreixen un pou amb restes visigòtiques "excepcionals"

 2. 2

  La Crida aposta per dissoldre's i sumar-se al nou partit de Puigdemont

 3. 3

  Trump rebutja públicament les recomanacions dels CDC per reobrir els centres educatius

 4. 4

  La Generalitat confirma 40 casos més de coronavirus a Lleida, 33 al Segrià

 5. 5

  Salut derivarà "amb tota probabilitat" malalts de Lleida a altres ciutats