Google anuncia el llançament global de l'apartat de 'Preguntes i Respostes' de Google Maps per a Android

Preguntes i Respostes a Google Maps
GOOGLE
Publicado 17/8/2017 12:15:38CET

MADRID, 17 Ag. (Portaltic/EP) -

La nova beta de Google Maps ha avançat diversos dels nous continguts i eines per a la versió 9.59.0, entre els quals destacaven finestres flotants i un apartat de preguntes i respostes per a llocs d'interès. Aquesta última funció sembla que ja està punt, perquè Google ha comunicat que es començarà a difondre de manera global "aviat" en l'aplicació de Google Maps per a Android.

La nova funció de l'app permet a l'usuari dur a terme o respondre preguntes sobre un lloc en concret, així com llegir les qüestions i respostes que es donen sobre això. Per utilitzar l'eina, tan sols cal buscar el lloc, anar a la secció Q&A (Question and Answer, en anglès) i respondre o preguntar el que es desitgi.

Google també ha habilitat una funció per puntuar les preguntes i respostes, semblant als 'Likes' de tal manera que els continguts més útils per als usuaris puguin aparèixer en primer lloc.

Segons avança l'empresa de Mountain View en el seu comunicat, l'apartat no només estarà disponible dins la mateixa aplicació de Maps, sinó que també podrà ser utilitzat quan se cerquin llocs en la barra de cerca per a smartphones.

Els propietaris de negocis locals també podran afegir en la seva fitxa de Google Maps les preguntes i respostes més freqüents, amb l'objectiu d'aconseguir "la informació local més precisa i útil possible", com aclareix la companyia.

Google també ha afegit una funció de notificacions que funciona en dues direccions: tant el propietari d'un local com l'usuari rebran avisos quan rebin preguntes i quan siguin contestades.

La companyia ha anunciat que ha iniciat el desplegament global d'aquesta eina de l'aplicació per a Android de Google Maps, per la qual cosa aviat arribarà a tots els usuaris.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2018 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.