Google amplia la disponibilitat internacional de la Clau de Seguretat Titan

Publicado 1/8/2019 18:29:26CET
Llave de Seguridad Titan
Llave de Seguridad Titan - GOOGLE

MADRID, 1 Ago. (Portaltic/EP) -

Google ha posat en marxa l'expansió internacional de la Clau de Seguretat Titan, dins de l'ampliació del Programa de Protecció Avançada (APP) als clients dels serveis G Suite, Google Cloud Platform i Cloud Identity.

La clau de Seguretat Titan de Google és un dispositiu d'autenticació en dos passos compatible amb l'estàndard FIDO, dissenyada per evitar la suplantació d'identitat i els accessos no autoritzats a comptes.

Fins ara, Titan es podia trobar als Estats Units, però la companyia amplia des d'aquest dijous la disponibilitat al Japó, el Canadà, França i el Regne Unit, com ha informat en un comunicat, en el marc de Google Cloud Next 2019 de Tòquio.

La disponibilitat de la Clau de Seguretat en més mercats respon també a l'ampliació del Programa de Protecció Avançada als serveis G Suite, Google Cloud Platform i Cloud Identity, pel qual estableix unes directrius més estrictes per a la protecció dels comptes d'usuaris més exposats a atacs intencionats, com periodistes, activistes, directius d'empreses i equips de campanyes electorals.

APP estableix com a obligatori l'ús de Claus de Seguretat amb l'estàndard FIDO, com les claus Titan de Google, però també bloqueja l'accés d'aplicacions terceres que no hagin estat explícitament aprovades i fa un escaneig en profunditat dels correus electrònics.

Google també ha informat que els administradors de G Suite Enterprise podran rebre alertes automàtiques sobre "activitat anòmala" en el centre d'alertes de G Suite.

A més, Cloud Identity disposarà de suport per a aplicacions protegides amb contrasenya, amb el qual permetrà accedir amb un sol clic a milers d'aplicacions addicionals.