Publicado 15/10/2019 16:55:15 +02:00CET

Fitbit llança el seu rellotge intel·ligent Versa 2 amb Alexa i anuncia nous serveis de cara al 2020

Rellotge intel·ligent Fitbit Versa 2.
Rellotge intel·ligent Fitbit Versa 2. - EUROPA PRESS

MADRID, 15 Oct. (Portaltic/EP) -

Fitbit ha presentat aquest dimarts el seu nou rellotge intel·ligent Fitbit Versa 2, que inclou per primera vegada l'assistent de veu Alexa, i ha anunciat nous serveis de cara al 2020 amb el programa Fitbit Premium, que oferirà als usuaris informació i programes personalitzats per millorar la salut, la qualitat del son o l'activitat esportiva.

El nou 'smartwatch' de la companyia nord-americana permetrà als usuaris respondre directament amb la veu al rellotge -que enviarà el missatge per WhatsApp o Gmail, per exemple-, gràcies al micròfon que incorpora. Així mateix, es podran fer servir ordres de veu per fer preguntes a Alexa o per controlar els dispositius connectats de la llar.

El rellotge té una pantalla AMOLED, amb millors gràfics que els de la versió anterior, i un nou processador que redueix la latència i millora l'experiència d'usuari. Una altra de les novetats és el mode 'sempre encès', "una de les coses que més demanava la comunitat Fitbit", tal com assegura Christophe Rocca, director de màrqueting de Fitbit per al sud d'Europa.

A més, Fitbit Versa 2 augmenta la capacitat de la bateria, prometent sis dies i sis nits d'autonomia amb un ús normal, la qual cosa és fonamental per poder treballar en el control del son, una altra de les principals especificacions d'aquest dispositiu. Aquest rellotge intel·ligent ja està disponible al mercat des de 199, 95 euros.