Publicado 27/8/2019 17:29:49 +02:00CET

Facebook prepara una aplicació complementària a Instagram per impulsar la missatgeria

Instagram
Instagram - PIXABAY/CC/WEBSTER2703 - Archivo

MADRID, 27 Ago. (Portaltic/EP) -

Facebook treballa actualment en el desenvolupament d'una aplicació complementària a la seva xarxa social Instagram, coneguda de moment com Threads, que proporciona serveis de missatgeria per interactuar amb altres usuaris i fins i tot per veure els seus Stories.

Segons ha publicat The Verge, a més de funcions de missatgeria, la nova aplicació complementària permetrà accions addicionals entre les quals es troben compartir la ubicació i una nova modalitat d'estats amb els amics d'Instagram.

Segons el desenvolupament actual de l'app, Threads s'orienta a interactuar amb els amics més propers d'Instagram de manera que els nous estats puguin proporcionar als contactes informació en temps real dades sobre la ubicació i la velocitat, entre d'altres, en indicar si la persona està 'en moviment'.

Aquesta informació podrà afegir-se manualment per part de l'usuari o de manera automàtica a través de l'accés als sensors dels telèfons mòbils, com ha advertit The Verge. Threads també pot accedir a la càmera per fer fotos.

El servei de missatgeria, per la seva banda, resulta semblant al ja present a Instagram, que permet intercanviar tant text com imatges i altres arxius adjunts, indica si els usuaris estan connectats i també veure les Stories publicades recentment.

Un portaveu de Facebook ha assegurat a Europa Press, en ser preguntat per la funció, que de moment des de la companyia "no comenten aquest assumpte". Els avanços en el desenvolupament de Threads es produeixen després que Instagram deixés de treballar en l'aplicació experimental de missatgeria Direct el passat mes de maig.