Publicado 23/7/2019 14:31:24 +02:00CET

Un error en l'aplicació Messenger Kids permetia als nens comunicar-se amb usuaris no aprovats en xats grupals

Messenger Kids
Messenger Kids - FACEBOOK

MADRID, 23 Jul. (Portaltic/EP) -

Messenger Kids és l'aplicació de missatgeria de Facebook dissenyada específicament per a usuaris menors de 13 anys, amb mesures reforçades de seguretat i de control parental, en la qual un "error tècnic" en els grups ha permès als nens comunicar-se amb usuaris que no havien estat prèviament aprovats pels pares.

Un error en el sistema dels xats grupals de l'aplicació per a nens ha evitat la protecció que limita les comunicacions als contactes aprovats pels seus pares.

D'aquesta manera, si un nen es trobava en un xat grupal creat per un altre nen que tenia aprovat, i en aquest xat hi havia contactes desconeguts no aprovats, el primer menor podia unir-se al grup i comunicar-se amb ells tot i la configuració establerta.

Un portaveu de Facebook ha confirmat a Europa Press que han "notificat recentment" alguns pares sobre un "error tècnic" que, segons han detectat, "afectava una petita quantitat de xats de grup".

"Hem desactivat els xats afectats i hem proveït els pares amb recursos addicionals sobre Messenger Kids i la seguretat en línia", ha indicat el portaveu.