Publicado 9/7/2019 12:27:13 +02:00CET

Disponible la versió lleugera de Spotify per a dispositius Android

Spotify Lite
Spotify Lite - SPOTIFY

MADRID, 9 Jul. (Portaltic/EP) -

Els usuaris d'Android ja es poden descarregar la nova aplicació Spotify Lite, una versió de l'aplicació del servei de música en 'streaming' que ocupa menys espai en el dispositiu, permet que l'usuari estableixi un límit de dades i funciona en llocs on la connexió de xarxa és baixa i en dispositius i versions de sistemes antics.

Encara que Spotify va anunciar el llançament d'aquesta nova versió lleugera fa un any, fins ara només ha estat en fase de prova. Finalment, aquest dimarts la companyia ha confirmat en un comunicat que Spotify Lite ja està disponible a la Play Store a 36 països, entre ells Espanya, per a tots els dispositius Android amb una versió 4.3 o posterior.

L'aplicació té les mateixes funcions que l'original, però a més incorpora noves funcions com la possibilitat d'utilitzar Spotify en llocs on hi hagi una baixa connexió de xarxa. A més, aquesta nova versió permet que l'usuari estableixi un límit de dades mòbils a consumir per l'aplicació, de manera que quan s'arribi al límit establert, l'usuari rebrà una notificació.

D'altra banda, es tracta d'una aplicació més lleugera perquè està dirigida a dispositius amb poc espai d'emmagatzematge, i té un pes de només 10MB. Per aquest motiu també permet controlar la memòria cau, i eliminar-la prement un botó.