Barcelona, Màlaga, Madrid i València acolliran les Finals de les quatre Conferències d'University E-sports

Finals de les quatre Conferències d'University Esports
GGTECH
Publicado 16/4/2018 14:32:30CET

MADRID, 16 Abr. (Portaltic/EP) -

La tercera temporada d'University E-sports, la primera lliga d'esports electrònics entre universitats de tota Espanya inicia la seva última fase, les Finals de Conferències, que se citaran, de manera presencial, a Barcelona, Màlaga, Madrid i València.

Quatre ciutats espanyoles acolliran la final d'una Conferència d'University E-sports, en concret, la final de la Conferència AQUA, en la qual es disputa el Campionat de Catalunya Universitari d'eSports promogut per l'Esports Català Universitari (ECU), tindrà lloc els dies 18 i 19 d'abril a la Universitat Pompeu Fabra, de Barcelona.

La Conferència IGNIS celebrarà la final els dies 24 i 25 d'abril a la Universitat de Màlaga. El Tàlveg de Madrid acollirà, els dies 3 i 4 de maig la final de la Conferència TERRA, i finalment, la Conferència AER celebrarà la seva final a València la setmana del 7 de maig.

Dins de cada Conferència se celebraran tres finals, una per cadascun dels jocs en els quals competeixen les diferents universitats: League of Legends, Hearthstone i Clash Royale, com han informat des de GGTech en un comunicat.

En la Conferència AQUA, els equips que participaran a la final de Hearthstone són Owls de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Trojans de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Dragons de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Sparks de la Universitat Rovira i Virgili (URV). En Clash Royale, Owls de la Politècnica de Catalunya (UPC), Stags de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVIC), els Dragons de l'Autònoma de Barcelona (UAB) i Gators de la Universitat de Lleida (UDL). I en League of Legends, els Owls de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Stags de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVIC), Eagles de la Universitat de Girona (UDG) i Stallions de la Universitat de Barcelona (UB).

Pel que fa a la Conferència IGNIS, els equips que jugaran les finals seran, en Hearthstone, Arcangels de la Universitat Catòlica de Sant Antonio de Múrcia (UCAM), Pirates de la Universitat d'Alacant (UA), Sharks de la Universitat de Múrcia (UM) i Emeralds de la Universitat de Còrdova (UCO). En Clash Royale, els Lions de la Universitat Politècnica de Cartagena (UPCT), Titans de la Universitat Miguel Hernández (UMH), Lizards de la Universitat de Jaén (UJA) i Cavaliers de la Universitat de Cadis (UCA) i en League of Legends, els Pirates de la Universitat d'Alacant (UA), Braves de la Universitat de Màlaga (UMA) i Cavaliers de la Universitat de Cadis (UCA).

En la Conferència TERRA, jugaran la final, en Hearthstone, els equips Knights de la Universitat Rey Juan Carlos (URJC), Bulls de la Universitat de Castella La-Mancha (UCLM), Buffaloes de la Universitat Jaume I (UJI) i Bears de la Universitat Autònoma de Madrid (UAM). En Clash Royale, els Vikings de la Universitat d'Extremadura (UEX), Bees de la Universitat Europea (UE), Buffaloes de la Universitat Jaume I (UJI) i Knights de la Universitat Rey Juan Carlos (URJC) i en League of Legends, els Skulls de la Universitat Complutense (UCM), Blue Devils de la Universitat d'Alcalá (UAH) i Knights de la Universitat Rey Juan Carlos (URJC).

I, finalment, la final de la Conferència AER la disputaran, en Hearthstone, els Dolphins de la Universitat de València (UV), Stingrays de la Universitat Politècnica de València (UPV), Thunders de la Universitat de Vigo (UVIGO) i Octopuses de la Universitat de Coruña (UDC). En Clash Royale, els Bobcats de la Universitat de la Llacuna (ULL), Rams de la Universitat d'Oviedo (UO), Rockets de la Universitat de Cantàbria (UC) i Stingrays de la Universitat Politècnica de València (UPV) i en League of Legends, els Bobcats de la Universitat de la Llacuna (ULL), Stingrays de la Universitat Politècnica de València (UPV) i Rams de la Universitat d'Oviedo (UO).

De forma paral·lela i a les diferents seus, s'han organitzat una sèrie d'activitats i concursos per a tots els assistents. En la Final de Conferència AQUA s'ha creat una zona de competició oberta a tots aquells que vulguin participar en l'Open d'Heartshtone, patrocinat per Omen by HP i en l'Open de Clash Royale, patrocinat per IECISA, (Informàtica El Corte Inglés) dos dels patrocinadors de la Lliga University, que repartiran mil euros en premis per als guanyadors, 300 euros per al primer classificat, i 200 euros per al segon.

A més, en cadascuna de les seus de les finals de cada Conferència, s'accedeix a dos espais, la 'Zona Experimenta, de realitat virtual, i la 'Zona FAT', de realitat virtual augmentada. Finalment, hi haurà sortejos de caçadores i dessuadores d'University entre tots els que acudeixin a les Finals de Conferències.

La tercera edició ha comptat amb el patrocini d'Omen by HP, Intel, NVIDIA i IECISA o Intel, i amb el compromís de Riot Games, que ha creat una sèrie de beques econòmiques perquè els guanyadors de la competició puguin seguir estudiant.

L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.