Publicado 22/5/2019 17:40:13 +02:00CET

El 47% de les empreses espanyoles inverteix més de vuit milions d'euros en projectes d'Automatització Intel·ligent

SAS se asocia con Siemens y Nvidia
PSA

MADRID, 22 May. (Portaltic/EP)

El 47% de les empreses espanyoles ha invertit més de vuit milions d'euros en projectes d'Automatització Intel·ligent, explorats inicialment com a projectes pilots i dels quals el ritme d'implantació en el conjunt l'empresa va creixent, segons recull l'últim informe de la signatura KPMG.

Les empreses espanyoles avancen en els seus processos d'implantació de tecnologies intel·ligents, com l'automatització de processos i tasques, l'analítica avançada de dades i la Intel·ligència Artificial, tecnologies que s'aglutinen sota el concepte Automatització Intel·ligent. Moltes d'aquestes solucions d'automatització s'estan veient aquesta setmana en el Digital Enterprise Show (DES), que se celebra fins al 23 de maig en Ifema (Madrid).

Encara que encara moltes empreses continuant explorant l'Automatització Intel·ligent amb projectes pilot que posteriorment escalen a altres processos, funcions o departaments, el ritme d'implantació transversal al conjunt de l'empresa va creixent, com mostren les xifres d'inversions.

El 47% de les empreses espanyoles ha invertit més de vuit milions d'euros (deu milions de dòlars) de mitjana en projectes d'Automatització Intel·ligent, i un 25% fins i tot acumula inversions de més de 44 milions d'euros (50 milions de dòlars) segons recull l'informe 'Easing the pressure points: The State of Intelligent Automation', elaborat per KPMG. A nivell global, el 52% de les empreses consultades ha invertit més de deu milions de dòlars i el 30%, més de 50 milions.