Publicado 22/05/2019 17:40CET

El 47% de les empreses espanyoles inverteix més de vuit milions d'euros en projectes d'Automatització Intelligent

SAS se asocia con Siemens y Nvidia
PSA

MADRID, 22 May. (Portaltic/EP)

El 47% de les empreses espanyoles ha invertit més de vuit milions d'euros en projectes d'Automatització Intelligent, explorats inicialment com a projectes pilots i dels quals el ritme d'implantació en el conjunt l'empresa va creixent, segons recull l'últim informe de la signatura KPMG.

Les empreses espanyoles avancen en els seus processos d'implantació de tecnologies intelligents, com l'automatització de processos i tasques, l'analítica avanada de dades i la Intelligncia Artificial, tecnologies que s'aglutinen sota el concepte Automatització Intelligent. Moltes d'aquestes solucions d'automatització s'estan veient aquesta setmana en el Digital Enterprise Show (DES), que se celebra fins al 23 de maig en Ifema (Madrid).

Encara que encara moltes empreses continuant explorant l'Automatització Intelligent amb projectes pilot que posteriorment escalen a altres processos, funcions o departaments, el ritme d'implantació transversal al conjunt de l'empresa va creixent, com mostren les xifres d'inversions.

El 47% de les empreses espanyoles ha invertit més de vuit milions d'euros (deu milions de dlars) de mitjana en projectes d'Automatització Intelligent, i un 25% fins i tot acumula inversions de més de 44 milions d'euros (50 milions de dlars) segons recull l'informe 'Easing the pressure points: The State of Intelligent Automation', elaborat per KPMG. A nivell global, el 52% de les empreses consultades ha invertit més de deu milions de dlars i el 30%, més de 50 milions.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés