Publicat 11/5/2020 12:58:17 +02:00CET

Wuhan registra un nou focus d'infecció, el primer des de la retirada del confinament

Parc de Wuhan
2020 GETTY IMAGES / GETTY IMAGES

MADRID, 11 maig (EUROPA PRESS) -

La ciutat xinesa de Wuhan ha registrat aquest dilluns un altre focus d'infecció, el primer des que les autoritats van aixecar les mesures per frenar la propagació del virus.

En concret, les autoritats locals han indicat que s'han registrat cinc casos més, un grup de persones que viu al mateix complex, un dels quals és la dona d'un home que diumenge va donar positiu.

Aquests casos s'han classificat inicialment d'asimptomàtics, per la qual cosa poden transmetre el virus malgrat que no presentin símptomes clínics, segons la cadena de televisió CNA.

La Xina, amb 4.637 morts a causa de la pandèmia, no inclou els casos asimptomàtics en el recompte total de casos confirmats, que es troba actualment en 84.010, segons fonts oficials.

No obstant això, el Govern ha assegurat que continua supervisant centenars d'aquests casos a Wuhan i ha insistit que el país reobrirà de manera gradual els cinemes, museus i altres llocs d'oci.

A hores d'ara, la ciutat de Xangai ha reobert algunes discoteques i llocs d'entreteniment. Aquest mateix dilluns, milers de persones han anat al parc de Disneyland per primera vegada des de fa tres mesos.

Contador