Publicat 22/6/2020 17:16:15 +02:00CET

Un vaixell iranià arriba a Veneçuela carregat amb menjar i subministraments mèdics

El buc Golsan que ha enviat l'Iran a Veneçuela amb aliments
EMBAJADA DE IRÁN EN VENEZUELA

MADRID, 22 juny (EUROPA PRESS) -

Veneçuela ha rebut aquest dilluns un vaixell iranià carregat amb menjar i subministraments mèdics, la qual cosa suposa un altre episodi de col·laboració política entre Caracas i Teheran.

Així, l'ambaixador de l'Iran a Veneçuela, Hojjat Soltani, ha confirmat l'arribada del vaixell Golesan, que va salpar el 15 de maig, segons l'agència de notícies oficial iraniana IRNA.

La Guàrdia Nacional Bolivariana de Veneçuela ha proclamat "victòria" a Twitter després de l'arribada del buc "carregat d'aliments per a l'obertura d'un supermercat iranià".

L'ambaixada de l'Iran, de la seva banda, ho ha considerat "un altre èxit de les relacions amistoses i fraternals entre tots dos països".

Tant Veneçuela com l'Iran estan sotmesos a un règim de sancions que principalment impulsen els Estats Units i que limita la seva capacitat d'importació.

En aquest sentit, el Govern de Nicolás Maduro ha pactat una ajut humanitàri limitat amb diverses organitzacions internacionals com l'ONU i el Comitè Internacional de la Creu Roja.

Contador