Publicat 1/11/2019 11:00:57 +01:00CET

Trump traslladarà la seva residència permanent a Florida davant el "maltractament" sofert a Nova York

El president dels EUA, Donald J. Trump.
Contacto

MADRID, 1 nov. (EUROPA PRESS) -

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha anunciat aquest dijous que traslladarà la seva residència permanent a l'estat de Florida davant el "maltractament" sofert per part de "líders polítics" a Nova York.

"Tot i que pago milions de dòlars a la ciutat i l'estat cada any, he estat tractat molt malament pels polítics tant de l'estat com de la ciutat", ha lamentat el magnat en el seu compte de Twitter.

Trump, que té previst deixar el seu apartament de la Torre Trump, a Nova York, per anar-se'n a Palm Beach, ha destacat que la Casa Blanca "és el lloc que estima i on vol romandre, amb sort, uns altres cinc anys per fer Amèrica gran de nou".

"No obstant això, la meva família i jo farem de Palm Beach, Florida, la nostra residència permanent", ha confirmat abans de dir que "adora Nova York i la gent de Nova York".

En aquest sentit, ha retret que "poca gent ha estat tractada pitjor" que ell i ha insistit que "odia haver de prendre la decisió de mudar-se". "Com a president sempre seré aquí per ajudar la gent de Nova York i la ciutat. Sempre tindrà un lloc especial al meu cor!", ha afirmat.

El republicà manté una sèrie de disputes amb l'alcalde de la localitat, Bill de Blasio, i el governador de l'estat, Andew Cuomo, tots dos demòcrates.

"Per fi. No és que Donald Trump pagués impostos aquí de qualsevol manera. És tot teu, Florida", ha manifestat Cuomo en el seu compte de Twitter.

De Blasio, per la seva banda, ha assenyalat de manera irònica que "espera que la porta no li pegui darrere quan provi d'anar-se'n".