Publicat 10/9/2019 19:20:57 +02:00CET

Trump prescindeix de John Bolton per les seves desavinences entre tots dos

August 28, 2019 - Kiev, Ukraine: US Presidential Adviser on Homeland Security John Bolton during a news conference. August 28, 2019. Ukraine, Kiev. (Ivan Kovalenko/Kommersant/Contacto)
Ivan Kovalenko

WASHINGTON, 10 set. (ERUOPA PRESS) -

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha anunciat aquest dimarts que el seu assessor de Seguretat Nacional, John Bolton, li ha presentat la seva dimissió a petició de Trump per les desavinences entre tots dos.

"Ahir a la nit vaig informar a John Bolton que els seus serveis ja no són necessaris a la Casa Blanca", ha informat Trump en el seu compte de Twitter, precisant que li va demanar que renunciés i l'assessor li ha presentat la seva dimissió "aquest matí".

"Estava en desacord amb molts dels seus suggeriments, com també ho estaven altres (membres) de l'Administració", ha justificat el mandatari, que va posar Bolton en el càrrec l'abril del 2018. Bolton era el tercer en ocupar el lloc des de l'arribada de Trump a la Casa Blanca, després de Michael Flynn i Herbert McMaster.

"Agraeixo molt a John el seu servei", ha assegurat el president, que ha promès anunciar al seu successor la setmana vinent.

el més llegit

 1. 1

  Un detingut a Malgrat de Mar (Barcelona) per presumptament estafar 20.000 euros

 2. 2

  Troben un refugi de la Guerra Civil durant les obres d'una escola en l'Hospitalet (Barcelona)

 3. 3

  Els curtmetratges de Manresa dels anys 60 i 70 superen les 5.000 visualitzacions

 4. 4

  Un camió s'incendia en l'AP-7 a l'altura de l'Ametlla de Mar (Tarragona)

 5. 5

  El Parlament declara que "Catalunya és republicana" i que no reconeix a cap Rei