Actualitzat 13/12/2019 10:01:09 +00:00 CET

Trump felicita Johnson per la seva "gran victòria" i augura un "acord comercial massiu"

El president dels Estats Units, Donald Trump, a la Casa Blanca
Tia Dufour/White House/dpa

WASHINGTON, 13 des. (EUROPA PRESS) -

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha felicitat aquest divendres el primer ministre britànic i líder del Partit Conservador, Boris Johnson, per la seva "gran victòria" en les eleccions generals, alhora que ha pronosticat que tots dos països signaran "un nou acord comercial massiu" que serà molt més beneficiós que qualsevol pacte que pogués signar amb la Unió Europea.

"Enhorabona a Boris Johnson per la seva gran victòria", ha afirmat el president dels Estats Units, en un missatge que ha publicat aquest divendres en el seu compte personal de la xarxa social Twitter, després de confirmar-se que el Partit Conservador ha guanyat els comicis amb majoria absoluta.

"El Regne Unit i els Estats Units són ara lliures per arribar a un acord comercial massiu després del Brexit", ha assenyalat el mandatari nord-americà. "Aquest acord té el potencial de ser molt gran i més beneficiós que qualsevol altre acord que podria aconseguir-se amb la Unió Europea", ha pronosticat. "Celebra-ho Boris", ha conclòs el president nord-americà.