Publicat 6/2/2019 9:29:47 +01:00CET

Trump condemna la "brutalitat del règim de Maduro" a Veneçuela

MADRID, 6 febr. (EUROPA PRESS) -

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha condemnat aquest dimarts durant el seu discurs de l'estat de la unió la "brutalitat del rgim" del president veneol, Nicolás Maduro, que, segons Trump, ha fet que Veneuela passi a ser "un estat de pobresa i desesperació".

"Estem amb el poble de Veneuela en la seva noble cerca de la llibertat i condemnem la brutalitat del rgim de Maduro, les polítiques socialistes del qual han fet que aquesta nació passi de ser la més rica de Sud-amrica a ser un estat de pobresa i desesperació", ha manifestat.

Trump va ser un dels primers mandataris a reconixer el president de l'Assemblea Nacional de Veneuela, Juan Guaidó, com a president interí del país.

En resposta als "atacs immorals" de Trump, el ministre d'Afers Exteriors de Veneuela, Jorge Arreaza, ha mostrat el "suport i respecte al poble i Govern" de l'Iran.

"No hi ha cap sanció o bloqueig que pugui amb la voluntat dels pobles lliures i sobirans", ha subratllat Arreaza a través del seu compte a la xarxa social Twitter.