Publicat 6/9/2019 22:49:31 +02:00CET

'Pròfugs' començarà a rodar-se la setmana vinent amb Andorra com a escenari

L'actriu protagonista Elena Santiago, el director Nil Forcada i la presidenta de l'Associació Centri Històric d'Andorra la Vella Anna Riberaygua durant la presentació de la pel·lícula
ASSOCIACIÓ CENTRE HISTÒRIC ANDORRA LA VELLA

ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 6 set. (EUROPA PRESS) -

Diferents llocs d'Andorra es convertiran a partir del dijous de la setmana que ve en escenaris de la pel·lícula 'Pròfugs', ha informat aquest divendres l'Associació del Centre Històric d'Andorra la Vella en un comunicat.

La pel·lícula és un 'thriller' dramàtic de 90 minuts que dirigirà en andorrà Nil Forcadas, i explica la història d'una dona que torna a Andorra després de veure's involucrada en un assassinat, on intenta recuperar un fàrmac per desfer-se del passat i es retroba amb el seu amor de joventut.

La producció andorrana té un pressupost de 22.000 euros, i aposta per actors i tècnics del país, com Elena Santiago, Mercè Canals, Pere Vilarrubla, Meritxell Díaz, Xavi Fernàndez, Judith Puig, Cristina Pedragosa i Anna Moliné.

A més, treballarà per establir diferents sinergies amb altres projectes, com la banda sonora, que anirà a càrrec del músic Landry Riba i s'editarà posteriorment com el seu quart disc en solitari.

La pel·lícula tindrà diferents escenaris emblemàtics del país, com el centre històric d'Andorra la Vella, el casc antic d'Ordino, la Vall d'Incles i establiments com la llibreria La Puça i el cafè-teatre La Fada Ignorant, entre uns altres.

El rodatge es realitzarà en dues fases: entre el 12 i el 26 de setembre i entre el 8 i el 12 de novembre, i el projecte compta amb el patrocini de la Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d'Autor i Drets Veïns d'Andorra (SDADV), el Ministeri de Cultura del Govern d'Andorra, el Comú d'Andorra la Vella i Tecnitassa SL.

També col·laboren en la producció l'Associació de comerciants del Centre Històric Antic d'Andorra la Vella, La Fada Ignorant, Hotel Santa Bàrbara, Bar Quim, Cal Sinquede, Llibreria la Puça, Editorial Andorra, Editorial Límits, Sant Huberts, Ràdio i Televisió d'Andorra (RTVA), Entreacte Escola de Teatre, Autocars Nadal i Llibre idees.