Publicat 21/6/2020 12:48:41 +02:00CET

La Policia britànica classifica com a atemptat terrorista l'atac amb tres morts del dissabte a Reading

Policies després d'un atemptat en un parc de Reading, Anglaterra
Jonathan Brady/PA Wire/dpa

   MADRID, 21 juny (EUROPA PRESS) -

   Les Policia britànica ha classificat com a atemptat terrorista l'atac en el qual van morir tres persones apunyalades el dissabte en un parc de la ciutat britànica de Reading. Tres persones més estan hospitalitzades i un sospitós de 25 anys d'edat està detingut.

   La premsa britànica ha informat d'aquest canvi en la consideració de l'incident, ocorregut en la tarda del dissabte en els Jardins de Forbury de la localitat anglesa. La Policia de la Vall del Tàmesi havia descartat prèviament el mòbil terrorista. El detingut és, segons mitjans britànics, un sol·licitant d'asil libi.

   En xarxes socials s'ha publicat un vídeo en el qual apareixen almenys dues persones ensangonades sent sotmeses a reanimació, encara que les autoritats han demanat que no es difongui aquest contingut. Un altre testimoni citat per la cadena Sky News assegura que l'atac va ser "totalment aleatori".

   El primer ministre del Regne Unit, Boris Johnson, ha reaccionat al succés a través de xarxes socials. "Els meus pensaments estan amb tots els afectats pel terrible incident de Reading i agraeixo la tasca dels serveis d'emergència que estan a la zona", ha afirmat.

Contador