Publicat 5/8/2019 16:18:07 +02:00CET

Un narcotraficant prova de fugir d'una presó brasilera disfressant-se de la seva filla

Narcotraficant disfressat per escapar de presó
ADMINISTRACIÓN PENITENCIARIA DE RÍO DE JANEIRO

RIO DE JANEIRO, 5 ago. (Reuters/EP) -

Un narcotraficant va provar de fugir aquest dissabte d'una presó de Rio de Janeiro fent-se passar per la seva filla, per això no va dubtar a disfressar-se amb roba femenina i perruca i fins i tot posar-se una màscara de plàstic.

Clauvino da Silva, un traficant a la ciutat d'Angra dos Reis, va ser interceptat aquest dissabte pels guàrdies del centre penitenciari de Bangu quan provava de sortir després de les hores de visita. El pla consistia a fingir que era la seva filla i que ella és quedés a l'interior de la presó.

Les autoritats penitenciàries han informat de l'arrest de la filla i de set persones més per presumpta col·laboració amb aquest pla fallit. Silva ha estat traslladat a la presó de Laércio da Costa Pelegrino i s'enfrontarà a un nou càstig.

La situació del sistema penitenciari brasiler és motiu recurrent de crítiques contra les diferents autoritats, tant per les condicions en què és troben els presos com per la saturació de les instal·lacions. La setmana passada, almenys 57 persones van morir per una baralla entre bandes a l'estat de Pará.