Actualitzat 8/6/2014 14:23:43 +00:00 CET

Moren tres dels més de 620 immigrants que han creuat el Mediterrani cap a Itàlia en les últimes hores

ROMA, 8 juny (EUROPA PRESS) -

Un mínim de tres immigrants han mort en les últimes hores dels més de 620 que han intentat creuar el mar Mediterrani amb destinació a la costa italiana, segons han informat les autoritats italianes.

Els tres morts viatjaven en una embarcació que ha arribat al port italià de Pozzallo, a Sicília, amb 205 immigrants, mentre que els altres 422 han arribat a aquesta mateixa població italiana en dos vaixells mercants.

Els immigrants estan bé i, d'acord amb la informació preliminar, haurien pagat fins a 2.000 dòlars cadascun per poder abordar aquests vaixells, que van partir de les platges líbies. Entre els immigrants hi ha afganesos, sirians, algerians, libis, somalís i sudanesos.

Es creu que hi ha milers d'immigrants més esperant a les costes líbies amb l'esperança de creuar el Mediterrani. Davant dels últims naufragis, que han costat centenars de vides, Itàlia ha posat en marxa l'operació militar Mare Nostrum per rescatar els immigrants que quedin a la deriva i escortar a aquells que aconsegueixin arribar a aigües italianes.