Publicat 20/2/2020 11:15:01 +01:00CET

Moren dos japonesos infectats pel coronavirus que viatjaven al Diamond Princess

Desembarcament del Diamond Princess.
Ramiro Agustin Vargas Tabares/ZU / DPA

MADRID, 20 febr. (EUROPA PRESS) -

Dos japonesos que viatjaven al creuer Diamond Princess i que havien contret el coronavirus han mort, segons ha confirmat aquest dijous el Govern del Japó.

Es tracta d'un home i una dona de més de 80 anys, ha informat l'agència de notícies japonesa Kiodo. Les morts s'han produït mentre continua el desembarcament dels passatgers del creuer, que es trobava en quarentena al port japonès de Yokohama.

En concret, aquest dijous desembarcarà un segon grup de passatgers, després que dimecres en desembarquessin 443. Els passatgers que han pogut abandonar el vaixell han donat negatiu en els tests per comprovar si havien contret el coronavirus.

Un tercer grup d'unes 2.000 persones abandonarà el Diamond Princess divendres, mentre que tots els qui han tingut contacte proper amb persones afectades hauran de quedar-s'hi més temps, fins que es confirmi que no estan afectats.

El creuer, el principal focus de l'epidèmia fora de la Xina, inicialment portava a bord 3.700 persones, 2.666 passatgers i 1.045 tripulants. S'han pres mostres a tots els passatgers per comprovar si estaven afectats pel brot, segons ha confirmat el ministre de Sanitat japonès.